Τεχνολογικός Εξοπλισμός Ιατρείου

Τεχνολογικός Εξοπλισμός Ιατρείου

ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗΣ LED: Mας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε τη λεύκανση στο ιατρείο με απόλυτη ασφάλεια για τα δόντια και σε 1-2 ραντεβού.

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ: Υψηλής ευκρίνειας για μια σωστή και έγκυρη διάγνωση. Ωστόσο εξαιρετικά χαμηλής ακτινοβολίας ,με πιστοποίηση από τη νομαρχία Πειραιά.

ΠΙΕΖΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ: Πρόκειται για ειδική συσκευή με την οποία πραγματοποιούμε τους καθαρισμούς των δοντιών. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αντισηπτικά διαλύματα χλωρεξιδίνης για καλύτερα αποτελέσματα σε χρόνιες ουλίτιδες και περιοδοντίτιδες. Επιπλέον με τη συσκευή αυτή, εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό των δοντιών από την πέτρα χωρίς να επηρεάσουμε καθόλου το σμάλτο των δοντιών γι’ αυτό είναι κατάλληλο και για παιδιά.

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ: Προσφέρει τη δυνατότητα καλύτερης επικοινωνίας μεταξύ οδοντιάτρου και ασθενούς, μιας και υπάρχει άμεση απεικόνιση του προβλήματος σε οθόνη.

ΣΟΔΟΒΟΛΗ: Μετά το τέλος του καθαρισμού των δοντιών , χρησιμοποιούμε τη συσκευή αυτή για την αφαίρεση των χρωστικών που προκαλούνται κυρίως από το κάπνισμα και τους καφέδες.

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΣ ΑΚΡΟΡΡΙΖΙΟΥ: μηχάνημα που βοηθάει να πραγματοποιήσουμε τις απονευρώσεις με μεγάλη ακρίβεια.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΑΥΣΤΟΣ: για την αποστείρωση των εργαλείων.